E-naslov:    Geslo:   

Poišči stanovanje

 

Koristne informacije

Pravilnik o najemu
Dobro je vedeti

Krvavec - Dom na Kriški planini

Ambrož pod Krvavcem 22, Ambrož pod Krvavcem

Konec leta 2017 smo se v SVIZ-u odločili za nakup tri sobnega stanovanja v Domu na Kriški planini, Ambrož pod Krvavcem 22, Cerklje na Gorenjskem. Stanovanje SVIZ-a se nahaja v prvem nadstropju več stanovanjskega Doma na Kriški planini čisto ob vznožju sedežnice smučišča Krvavec. Ko prispete v Cerklje na Gorenjskem, se peljete proti Ambrož pod Krvavcem. Naprej se peljete po asfaltirani cesti do planine Jezerca. Asfaltirana cesta se tukaj konča. Na koncu parkirišča sledite oznakam levo mimo avtomatske zapornice kjer vas naprej do Doma na Kriški planini pelje kolovozna cesta. Ta se po nekaj sto metrih razcepi tako da je možno do bližine objekta priti po dveh straneh. Na razcepu desno (krajša pot) se peljete mimo čistilne naprave v klanec do parkirišča pod žičnico Križka na 1500 m nadmorske višine (od parkirišča do objekta kjer je stanovanje je peš približno 200 m). Na omenjenem razcepu levo (daljša pot) se peljete po kolovozni poti nekaj sto metrov naprej in se na razcepu desno v klanec pripeljete približno 300 m nad objekt kjer se nahaja stanovanje. Z avtom se čisto do vhoda več stanovanjskega objekta ne da pripeljati ! Ob sneženju je dostop do parkirišča pri več stanovanjskem objektu možen samo z verigami ! Stanovanje v lasti SVIZ-a je bilo prenovljeno leta 2006 in je zelo lepo opremljeno z vsemi kuhinjskimi elementi (pomivalni stroj v kuhinji...). Stanovanje ima dve spalnici. V eni je zakonska postelja, v drugi pa zakonska postelja ter pograd. Stanovanje ima tudi dnevni prostor, ki se nadaljuje v kuhinjski del. Iz dnevnega prostora v bližini vhoda je vstop v sanitarije s tuš kabino. Prostori se ogrevajo z centralno kurjavo, po potrebi se dogrevajo lahko tudi z dvema električnima prenosnima radiatorjema. Poleg stanovanja se nahaja tudi prostorna shramba (pod ključem) za smučarsko opremo naših gostov. Gostje imajo na razpolago tudi uporabo manjše savne v spodnjih prostorih več stanovanjskega objekta. Naj opozorimo da morajo gostje vse smeti iz stanovanja odpeljati do kontejnerjev kateri se nahajajo nekaj kilometrov nižje ob cesti pri zadnji kmetiji (Turizem pr Ambružarju) iz vasi Ambrož pod Krvavcem na poti do Doma na Kriški planini. Predlagamo da imajo gostje vse stvari katere potrebujejo za bivanje na planini s seboj, saj je najbližja trgovina z živili spodaj v Cerkljah na Gorenjskem (15 km daleč).

Cenik
Opis Št. oseb Redna cena / Internetna cena *
Polna cena za člane SVIZ ob koncih tedna ter glede na razdelilnik 6 50,00 € / 47,50 €
Cena za aktivne člane SVIZ v času pouka od nedelje do petka 6 45,00 € / 42,75 €
Cena za upokojene člane SVIZ v času pouka od nedelje do petka 6 42,50 € / 40,38 €
Cena za nečlane 6 60,00 € / 57,00 €
Rezervacija* Internetna cena: velja le v primeru, ko sami v celoti opravite postopek rezervacije in plačila, in sicer:
- sami preko spleta izvedete celoten postopek rezervacije stanovanja,
- izvedete plačilo (podatki za plačilo se nahajajo v meniju "Uporabniški kotiček > Moje prijave", kjer poiščete svojo oddano prijavo v zavihku Račun),
- plačilo izvedete najkasneje 5 dni pred rezerviranim nastopom počitnikovanja,
- si sami natisnete napotnico in morebitne druge priložene dokumente.

DOPLAČILA ob neupoštevanju določil Pravilnika o najemu, vzdrževanju in najemnini počitniških stanovanj (21. člen):
Cena se poveča za 50 odstotkov, če najemnik ne biva v najetem stanovanju in je izročil napotnico ali ključ drugemu članu ali osebi, ki ni član SVIZ-a.
Cena se poveča za 50 odstotkov, če je najemnik stanovanja omogočil bivanje več osebam ali drugim osebam, kot jih je prijavil ob rezervaciji. Morebitno spremembo prijavljenih oseb (tudi otrok) je treba pred odhodom sporočiti upravitelju počitniških stanovanj (Zakon o prijavi začasnega prebivališča).

Vaše mnenje cenimo


 

*) polja označena z zvezdico so obvezna

Skupna ocena
0,00
Oprema 
0,00
Udobje 
0,00
Lokacija 
0,00
Posamezne ocene in mnenja (0)

Trenutno ni komentarjev!
 

 

 
back to top