E-naslov:    Geslo:   

Poišči stanovanje

 

Koristne informacije

Pravilnik o najemu
Dobro je vedeti

Simonov zaliv

Morova ulica 25, Izola - Simonov zaliv

Stanovanje se nahaja v Simonovem zalivu v Izoli, na Morovi ulici 25 D, v zgradbi nasproti hotela HTP Simonov zaliv. Je v drugem nadstropju, njegova oznaka je D-13. Iz predsobe je vhod v dnevni prostor, v katerem sta dva raztegljiva kavča. Dnevni prostor se nadaljuje v majhno opremljeno kuhinjo. Ob dnevnem prostoru je v stanovanju še spalnica z dvema posteljema ter večja pokrita terasa. V sanitarijah je tuš kabina. Stanovanje je klimatizirano. Pod zgradbo je parkirni prostor, rezerviran za uporabnike našega stanovanja (označen je enako kot stanovanje: D-13). Stanovanje je centralno ogrevano. Od plaže je oddaljeno nekaj sto metrov. V bližnjem hotelu je tudi pokriti bazen. Ključ stanovanja prevzamete v pisarni turistične agencije Spik, Nataliya Chubar s.p. (Pittonijeva ulica 13 Izola) in je odprta poletni delovni čas (mar. - okt.): od ponedeljka do petka od 10.00 do 13.00 in od 15.00 do 18.00 ure, sobote in nedelje od 10.00 do 13.00 in od 15.00 do 17.00 ure. Zimski delovni čas agencije (nov. - feb.): od ponedeljka do petka od 10.00 do 14.00 ure, sobote in nedelje zaprto (ob morebitnih prihodih v zimskem času je potrebna nujna predhodna najava v delovnem času na tel. 05/6415019, 031390704 oziroma na elektronski naslov rezervacijespik@gmail.com. V agenciji obenem opravite tudi prijavo, plačate turistično takso in dobite dodatne informacije. Poleg ključev stanovanja dobite tudi magnetno kartico za vstop v parkirne prostore v garažno hišo katera se nahaja v kleti.

Cenik
Opis Št. oseb Redna cena / Internetna cena *
Polna cena za člane SVIZ ob koncih tedna ter glede na razdelilnik 6 43,00 € / 40,85 €
Cena za aktivne člane SVIZ v času pouka od nedelje do petka 6 38,70 € / 36,77 €
Cena za upokojene člane SVIZ v času pouka od nedelje do petka 6 36,55 € / 34,72 €
Cena za nečlane 6 51,60 € / 49,02 €
Rezervacija* Internetna cena: velja le v primeru, ko sami v celoti opravite postopek rezervacije in plačila, in sicer:
- sami preko spleta izvedete celoten postopek rezervacije stanovanja,
- izvedete plačilo (podatki za plačilo se nahajajo v meniju "Uporabniški kotiček > Moje prijave", kjer poiščete svojo oddano prijavo v zavihku Račun),
- plačilo izvedete najkasneje 5 dni pred rezerviranim nastopom počitnikovanja,
- si sami natisnete napotnico in morebitne druge priložene dokumente.

DOPLAČILA ob neupoštevanju določil Pravilnika o najemu, vzdrževanju in najemnini počitniških stanovanj (21. člen):
Cena se poveča za 50 odstotkov, če najemnik ne biva v najetem stanovanju in je izročil napotnico ali ključ drugemu članu ali osebi, ki ni član SVIZ-a.
Cena se poveča za 50 odstotkov, če je najemnik stanovanja omogočil bivanje več osebam ali drugim osebam, kot jih je prijavil ob rezervaciji. Morebitno spremembo prijavljenih oseb (tudi otrok) je treba pred odhodom sporočiti upravitelju počitniških stanovanj (Zakon o prijavi začasnega prebivališča).

Vaše mnenje cenimo


 

*) polja označena z zvezdico so obvezna

Skupna ocena
0,00
Oprema 
0,00
Udobje 
0,00
Lokacija 
0,00
Posamezne ocene in mnenja (0)

Trenutno ni komentarjev!
 

 

 
back to top