E-naslov:    Geslo:   

Poišči stanovanje

 

Koristne informacije

Pravilnik o najemu
Dobro je vedeti

Dobrna

Dobrna 49, Dobrna - Hiša na Trati

Stanovanje se nahaja v Dobrni, »Hiša na Trati, Dobrna 49« – zgradba sredi parka med starim in novim hotelom. Stanovanje se nahaja v pritličju zgradbe v katerega vstopite z južne strani, iz parka. Iz predsobe je vhod v dnevni prostor, ki je hkrati kuhinja; v tem prostoru je tudi dvosed. Iz dnevnega prostora vstopite v spalnico, v kateri so tri postelje; sanitarije imajo tuš. Ključi stanovanja se hranijo v recepciji hotela Vita v Termah Dobrna. Naši gostje imajo 10% popust na dnevne in popoldanske vstopnice za bazen v hotelu Vita. Prav tako imajo 10% popust na storitve masažno - lepotnega centra LaVita. Pred zgradbo sta dva kratkotrajna parkirna prostora namenjena izključno dostavi v lasti vseh lastnikov stanovanj Dobrna 49. Po dostavi oziroma vnosu stvari v stanovanje morate avto odmakniti iz teh dveh parkirnih prostorov. Brezplačno parkiranje je možno samo v mestu Dobrna pri občini Dobrna približno 500 m stran od našega stanovanja. Ob plačilu parkirišča pa je možno parkirati na več mestih okoli hotelov v termah Dobrna. Stanovanje je ogrevano z električnimi stenskimi radiatorji. Do pokritih bazenov s termalno vodo v starem ali v novem hotelu je le približno 200 metrov.

Cenik
Opis Št. oseb Redna cena / Internetna cena *
Polna cena za člane SVIZ ob koncih tedna ter glede na razdelilnik 5 32,00 € / 30,40 €
Cena za aktivne člane SVIZ v času pouka od nedelje do petka 5 28,80 € / 27,36 €
Cena za upokojene člane SVIZ v času pouka od nedelje do petka 5 27,20 € / 25,84 €
Cena za nečlane 5 38,40 € / 36,48 €
Rezervacija* Internetna cena: velja le v primeru, ko sami v celoti opravite postopek rezervacije in plačila, in sicer:
- sami preko spleta izvedete celoten postopek rezervacije stanovanja,
- izvedete plačilo (podatki za plačilo se nahajajo v meniju "Uporabniški kotiček > Moje prijave", kjer poiščete svojo oddano prijavo v zavihku Račun),
- plačilo izvedete najkasneje 5 dni pred rezerviranim nastopom počitnikovanja,
- si sami natisnete napotnico in morebitne druge priložene dokumente.

DOPLAČILA ob neupoštevanju določil Pravilnika o najemu, vzdrževanju in najemnini počitniških stanovanj (21. člen):
Cena se poveča za 50 odstotkov, če najemnik ne biva v najetem stanovanju in je izročil napotnico ali ključ drugemu članu ali osebi, ki ni član SVIZ-a.
Cena se poveča za 50 odstotkov, če je najemnik stanovanja omogočil bivanje več osebam ali drugim osebam, kot jih je prijavil ob rezervaciji. Morebitno spremembo prijavljenih oseb (tudi otrok) je treba pred odhodom sporočiti upravitelju počitniških stanovanj (Zakon o prijavi začasnega prebivališča).

Vaše mnenje cenimo


 

*) polja označena z zvezdico so obvezna

Skupna ocena
0,00
Oprema 
0,00
Udobje 
0,00
Lokacija 
0,00
Posamezne ocene in mnenja (0)

Trenutno ni komentarjev!
 

 

 
back to top